Carnaval | Keur van artiesten op bal en sitzung De Geete

Op zaterdag 18 januari organiseert de VV de Geete traditiegetrouw het Galabal en deze keer ter ere van Prins Wesley I. Vanaf 20.11 uur zal president Jos Geurts de gasten door het programma leiden met een keur aan artiesten. Sjpasskapel Herriemonie, tanzmariechen Nikita Pelzer, dansgroep de Wiervelkes, Jack Vinders, Big Benny, de Nuggele en of dit nog niet genoeg is ook nog de Digra’s. Het is dus bijna ondenkbaar dat dit geen avond vol ‘stimmung und schwung’ zal worden.

Na deze keur aan artiesten kan er verder gefeest worden op de muziek van DJ Moelejenske.

Het Galabal wordt gehouden in d’r Geetesjtaal, gemeenschapshuis ’t Ströatje in de Groenstraat. De entree bedraagt € 9,00. Leden van VV de Geete en hun partners hebben gratis toegang.

Een week later, 26 januari, zal er de dameszitsung plaatsvinden. Ook hiervoor is het gelukt om een reeks aan bekende artiesten te contracteren. Zo zullen o.a. optreden: W-Dreej, Fabrizio, Die Kellerjungs, Die 3 Colonias, Erwin en natuurlijk ook de Digra’s. Er zijn nog slechts enkele kaarten in de voorverkoop beschikbaar, dus wees er snel bij want op is op.

De kaarten kosten € 25,00 en zijn te verkrijgen bij Gemeenschapshuis ’t Ströatje. Het meenemen van drank is ten strengste verboden en er zal bij toegang tot de zitsung op gecontroleerd worden. Voor meer informatie: secretariaat@degeete.nl
www.degeete.nl

Plaats een reactie